WERKPLAATS VAN HYDRAULISCHE SPECIALISTEN

Houd uw bedrijf draaiende. Dat is het doel van Specken Hydraulics. Onze werkplaats heeft verschillende bewerkingsmachines zoals een draaibank, een boormachine, een semi-cnc freesmachine en een hoonmachine. Wij werken met periodiek door NEN3140 goedgekeurde machines en gereedschappen voor het repareren, onderhouden, aanpassen en produceren van hydraulische systemen en componenten.

We demonteren en reviseren hydraulische cilinders op onze cilinderbank

Voor het openen van cilinders hebben wij een hydraulisch systeem ontwikkeld: Het systeem werkt tot een kracht van 350.000 Nm. Met onze hoongereedschappen zweren we 1/1000 mm oneffenheden weg. Ook fabriceren en vervangen wij een cilinderkop in eigen beheer. Na testen en eventueel inspectie door de certificatie-instelling wordt de cilinder transportklaar gemaakt en eventueel vervangen en in bedrijf gesteld door onze ingenieurs

Werkplek en hydraulische storingsdienst 24/7 beschikbaar

Onze professionele hydraulische ingenieurs en goed uitgeruste werkplaats staan ​​24/7 voor u klaar. We kunnen veel zelf doen. Hierdoor kunnen we heel snel schakelen. Stilstand als gevolg van een storing wordt daarom tot een minimum beperkt met Specken Hydraulics.

Meer weten over de mogelijkheden van Specken Hydraulics?

Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.