NEW CERTIFICATES for Specken Hydraulics: ISO 9001:2015 and SCC* 2008/5.1

 • Service

Specken Hydraulics werkt op vele locaties

ISO 9001:2015 en VCA* 2008/5.1 gecertificeerd

Specken Hydraulics beschikt over zeer goed uitgeruste werkplaatsen, volledig ingerichte servicebussen én een 20 voet mobiele werkplaats container.

Snelle hydrauliek service op locatie

Wij hechten veel waarde aan de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Onze ervaren hydrauliek monteurs zijn altijd snel ter plaatse en hebben alles 'aan boord' van hun service bus voor de meest optimale service. Van essentiële gereedschappen tot hydrauliek componenten. Indien de locatie dat vraagt beschikken zij ook over een compressor of aggregaat. Het maakt ons de ideale partner in geval van calamiteiten. Wij staan 24/7 voor u klaar, waar en wanneer u dat uitkomt.

Alle denkbare werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Van inspectie en testen, onderhoud en reparatie tot fabricage en montage.

Hydrauliek werkplaats container

Voor langlopende projecten hebben wij een 20 voet container ingericht als hydrauliek werkplaats. Deze is ingezet op projecten op haventerreinen en fabrieksterreinen tijdens onderhoudsprojecten. Onze hydrauliek monteurs beschikken in deze mobiele werkplaats over specialistische machines. De aanlevering van pijp- en leidingwerk, besturings/ bedieningskasten en overige componenten geschiedt op een veilige manier achter slot en grendel. Onze werkplaats container heeft diverse wereldzeeën bevaren tijdens werkzaamheden aan boord van schepen.

Werkplaats van hydrauliek specialisten

Onze werkplaats te Alblasserdam, in de regio Rotterdam, is verdeeld in twee delen:

 • De verspaningswerkplaats is voorzien van diverse verspaningsmachines zoals een draaibank, een boormachine, semi-cnc freesbank en een hoonbank.
 • In de testwerkplaats worden (de)montage, inspectie en testwerkzaamheden verricht. Hydrauliek pompen en motoren kunnen wij testen op onze diesel testbank tot 730kW
Meer weten over de flexibele service van Specken Hydraulics? Neem met ons contact op voor een afspraak. 078 69 11 0 11

ISO9001-VCA1_DNV-GL_RGB.JPG

ISO.9001_DNV-GL_RGB.JPG

 • Wereldwijde hydrauliek service

  Waar en wanneer u wenst

  Meer informatie
 • 24/7 service

  Wij zijn 24 uur bereikbaar voor noodgevallen

  Meer informatie

Uw voordelen

Specken Hydraulics


Van Hennaertweg 12 2952 CA ALBLASSERDAM
T +31 78 6911011
E info@speckenhydraulics.com

Stel een vraag

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.