HYDRAULIEK SPECIALIST VOOR SCHEEPVAART EN OFFSHORE

gecertificeerd

Naast dat Specken Hydraulics ISO & VCA gecertificeerd is hebben onze monteurs allen VCA afgerond en de opleiding Basic Offshore Safety and Emergency Response Training gevolgd (NOGEPA, OPITO, OLF), Een aantal heeft inmiddels de herhalingsdag gedaan (FOET) en zijn gecertificeerd tot het uitvoeren van werkzaamheden op offshore locaties.

Hydrauliek service op locatie

Onze centrale ligging biedt een uitstekende uitvalsbasis voor hydrauliek service op locatie in de havens van bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Onze dienstverlening gaat veel verder dan de Noordzee havens, Specken Hydraulics biedt u een wereldwijde service.

Offshore hydrauliek projecten

Specken Hydraulics is specialist in hydraulische systemen en toepassingen voor de maritieme en offshore markt. Alles op het gebied van hydrauliek kunnen wij voor u verzorgen. Leveringen zijn altijd voorzien van een vakkundig advies door onze hydrauliek specialisten. Op langdurige projecten kunnen wij onze goed uitgeruste 10ft mobiele werkplaats inzetten ter ondersteuning van onze hydrauliek monteurs.

Op locatie onderhouden en repareren wij:

♦ kranen ♦ power packs ♦ elektrische aandrijvingen ♦ MOB kranen ♦ dekluiken ♦ ankerlieren

Hydrauliek revisie werkplaats en test werkplaats

In de goed uitgeruste werkplaatsen van Specken Hydraulics testen (tot 730 kW), inspecteren, reviseren en modificeren wij:

♦ hydrauliek pompen ♦ hydrauliek motoren ♦ hydrauliek cilinders ♦ kranen ♦ hydrauliek units ♦ elektrische aandrijvingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op en we helpen u graag verder.