SPECKEN HYDRAULICS WERKT OP VELE LOCATIES

Snelle hydrauliek service op locatie

Wij hechten veel waarde aan de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Onze ervaren hydrauliek monteurs zijn altijd snel ter plaatse en hebben alles ‘aan boord’ van hun service bus voor de meest optimale service. Van essentiële gereedschappen tot hydrauliek componenten. Indien de locatie dat vraagt beschikken zij ook over een compressor of aggregaat. Het maakt ons de ideale partner in geval van calamiteiten. Wij staan 24/7 voor u klaar, waar en wanneer u dat uitkomt.

Hydrauliek werkplaats container

Voor langlopende projecten hebben wij een container ingericht als hydrauliek werkplaats. Deze is ingezet op projecten op haventerreinen en fabrieksterreinen tijdens onderhoudsprojecten. Onze hydrauliek monteurs beschikken in deze mobiele werkplaats over specialistische machines. De aanlevering van pijp- en leidingwerk, besturings/ bedieningskasten en overige componenten geschiedt op een veilige manier achter slot en grendel. Onze werkplaats container heeft diverse wereldzeeën bevaren tijdens werkzaamheden aan boord van schepen.

Werkplaats van hydrauliek specialisten

Onze werkplaats te Alblasserdam, in de regio Rotterdam, is verdeeld in twee delen:

  • De verspaningswerkplaats is voorzien van diverse verspaningsmachines zoals een draaibank, een boormachine, semi-cnc freesbank en een hoonbank.
  • In de testwerkplaats worden (de)montage, inspectie en testwerkzaamheden verricht. Hydrauliek pompen en motoren kunnen wij testen op onze diesel testbank tot 730kW

Meer weten over de flexibele service van Specken Hydraulics?

Neem contact op en we helpen u graag verder.