NEW CERTIFICATES for Specken Hydraulics: ISO 9001:2015 and SCC* 2008/5.1

Werkplaats van hydrauliek specialisten

Uw bedrijf draaiende houden. Dat is het doel van Specken Hydraulics. Onze werkplaats beschikt over diverse verspaningsmachines zoals een draaibank, een boormachine, semi-cnc freesbank en een hoonbank. Wij werken met periodiek NEN3140 goedgekeurde machines en gereedschappen voor het repareren, onderhouden, modificeren en vervaardigen van hydrauliek systemen en componenten.

Op onze cilinderbank demonteren en reviseren wij hydraulische cilinders

Voor het openen van cilinders hebben wij een hydraulisch systeem ontwikkeld: Het systeem werkt tot een kracht van 350.000 Nm. Met ons hoongereedschap honen we 1/1000 mm van oneffenheden weg. Vervaardigen en vervangen van een cilinderkop doen wij ook in eigen huis. Na aftesten en desgewenst keuring door certificerende instantie wordt de cilinder gereedgemaakt voor transport en eventueel door onze monteurs teruggeplaatst en in bedrijfgesteld.

Werkplaats en hydrauliek storingsdienst 24/7 beschikbaar

Onze professionele hydrauliek monteurs én goed geoutilleerde werkplaats zijn 24/7 voor u beschikbaar. Wij kunnen heel veel in eigen beheer verzorgen. Hierdoor kunnen wij zeer snel schakelen. Stilstand als gevolg van een storing wordt daarom met Specken Hydraulics tot een minimum beperkt.

Meer weten over de mogelijkheden van Specken Hydraulics? Maak een afspraak en kom eens kijken in onze werkplaats. Tel 078 69 11 0 11

ISO9001-VCA1_DNV-GL_RGB.JPG

ISO.9001_DNV-GL_RGB.JPG

  • 24/7 service

    Wij zijn 24 uur bereikbaar voor noodgevallen

    Meer informatie
  • Vragen?

    Snel een vakkundig antwoord.

    naar Contact

Uw voordelen

Specken Hydraulics


Van Hennaertweg 12 2952 CA ALBLASSERDAM
T +31 78 6911011
E info@speckenhydraulics.com

Stel een vraag

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.