Revisie hydraulisch skidding system Het werkponton is 190meter lang, 50 meter breed en 11,40meter hoog, met een capaciteit van 30.000ton. Het ponton beschikt over een systeem om jackets te lanceren, een zogenaamd skidding systeem. Specken Hydraulics heeft de opdracht gekregen om het complete skidding systeem te reviseren. Het skidding systeem bevond zich in de Waalhaven […]

Revisie hydraulisch skidding system

Het werkponton is 190meter lang, 50 meter breed en 11,40meter hoog, met een capaciteit van 30.000ton. Het ponton beschikt over een systeem om jackets te lanceren, een zogenaamd skidding systeem. Specken Hydraulics heeft de opdracht gekregen om het complete skidding systeem te reviseren.

Het skidding systeem bevond zich in de Waalhaven in Rotterdam, waar het is gedemonteerd en getransporteerd naar Nieuw Beijerland. Hier vond complete revisie plaats. Na afname van klant en RINA (classification, certification) werden de cylinders en powerpacks getransporteerd naar het droogdok in Portugal. Hier vond installatie en testen plaats.

Specken Hydraulics kreeg ook de opdracht het skidding systeem te bedienen tijdens de te waterlating van het offshore jacket in de Noordzee tussen Noorwegen en Schotland.

Het gebruik van onze 20ft werkplaats container werd zeer gewaardeerd in zowel Rotterdam als in Portugal, Spanje en op de Noordzee.

Ook voor langdurige hydrauliek projecten belt u Specken Hydraulics. 0186 619295